top of page

Referanser

Det kundene sier

Klient reflekterer over selvledelsesferdigheter under veiledningssesjon

Silje Gran

1:1 coachingkunde

Jeg har hatt samtaler med Mina i 3 år og hun har hjulpet meg til å finne min egen vei i karrieren. Hun har hjulpet meg med blokkeringer jeg har hatt for å skape det livet jeg egentlig ville leve. Jeg har fått mange gode verktøy for å finne min vei. Etter hver samtale med Mina har jeg følt meg mye bedre, hatt mer selvtillit, fått mer klare mål og følt meg lettere til sinns. Mina stiller ikke bare gode spørsmål som får meg til å tenke, men deler også sine erfaringer som er gull verdt. Jeg anbefaler virkelig Mina på det sterkeste og jeg kunne ikke vært mer glad for at jeg valgte henne som min coach! Mina har et hjerte av gull og en god energi som jeg anbefaler alle å oppleve

Synne Bjugg

1:1 coaching kunde

"Etter coaching samarbeidet med Mina har jeg har utviklet bedre relasjoner med flere av mine aller nærmeste. Jeg føler meg bedre i meg selv, og mitt eget selskap. Jeg har bedre selvfølelse og selvtillit. Jeg er blitt utrolig mye mer disiplinert, og skjønner at jeg kan hvis jeg vil."

image.png

Ellinor 

1:1 coaching kunde

Etter et år med jevnlige couching samtaler med Mina har hun hjulpet meg til å prioritere hva som er viktigst i livet mitt. Hun er åpen, nysgjerrig og kjempe god på å stille de rette spørsmålene! Jeg har gått fra å føle at hjernen er en del kaos, til å være mer her og nå. Mina har gitt meg en mye større bevissthet rundt egne prioriteringer og hvordan være tilstede i eget liv. Jeg kan varmt anbefale denne flotte, imøtekommende og dyktige damen!

Helene Lirhus Bakken

1:1 coaching kunde

Da koronaen traff Norge begynte tankene sakte, men sikkert å surre rundt hva det er jeg egentlig ønsker å holde på med i livet. Jeg befant meg i en jobbsituasjon som ga meg lite motivasjon og glede i hverdagen så jeg startet med jobbsøking. Allerede etter første time med Mina var jeg helt sikker på at dette var noe jeg måtte utforske videre. Etter hvert som Mina utfordret tankegangen min ved å stille mange spørsmål rettet mot min egen frykt, satte det i gang en prosess i hodet mitt. Nye ideer og byggesteiner til ideene mine begynte å utfolde seg i hodet mitt og det begynte å bli mindre skummelt å snakke om drømmejobben.

 

Det var også viktig i samtalene våre at vi var realistiske rundt hvordan jeg skulle bevege meg mot en drømmejobb. Vi diskuterte ulike ideer for å komme et steg nærmere. Vi testet ut ideer og jeg fikk hjemmelekser Da en jobbmulighet dukket opp var det viktig for meg å snakke med Mina om dette. Igjen, frykten for at jeg ikke var god nok eller at kompetansen min ikke ville være dekkende spilte i hodet mitt. Underveis i denne prosessen var Mina en god støttespiller som ga meg nyttige råd som jeg aktivt brukte i intervjuprosessen og som hjalp meg finne roen. Det var nesten en euforisk opplevelse å få tilbud om jobben, og en enorm lettelse over at jeg endelig skulle starte reisen til å få drømmejobben. Hadde det ikke vært for gode samtaler med mange vanskelige spørsmål som fikk jeg til å reflektere, er det ikke sikker at jeg hadde endt opp på den plassen jeg er i dag

karriereutvikling, karriereskifte drømmejobben coaching mentaltening selvinnsikt

Sarah Jane H Egeland

1:1 coaching kunde

Mina Tjelle dukket opp på skjermen min på det perfekte tidspunktet. Jeg hadde nylig startet mitt eget AS, men følte at jeg stod med hodet i sanden. Jeg hadde rett og slett ikke laget meg mål, visjoner og struktur i forkant av oppstart. Mina møtte meg med profesjonell omsorg fra første stund. Hun har en fantastisk formidlingsevne. Jeg vil genierklære henne i form av at hun stiller de riktige spørsmålene, og dermed fant jeg selv de riktige svarene. Hun har en verktøykasse, og et hode som hjelper, motiverer og inspirerer. Mina hjalp meg med å sette ord på min visjon, med målsetting, planlegging/struktur og vi jobbet mye med mindset i våre møter. Mina hjalp meg med å finne tilbake til gnisten, som i første omgang fikk meg til å starte for meg selv. Hennes energiske og målrettede vesen er smittende. Jeg anbefaler MinaTjelleCoaching på det sterkeste.

image_edited.jpg
bottom of page