top of page
mina jobber som konsulent, veileder, foreleser på høyskolen kristiania, samt mentor og coach for selvstendignæringsdrivende,

Hei jeg heter Mina,

Med mange års erfaring og utdanning innen organisasjonspsykologi, selvledelse, mental trening, karrierecoaching, stresshåndtering, mindfulness, verdikartlegging, styrkekartlegging, salg og performance coaching, har jeg opparbeidet en bred faglig kompetanse. Jeg har jobbet med lederutvikling, rekruttering, executive-coaching, karriere-coaching og organisasjonsutvikling i flere organisasjoner.

I tillegg til mitt arbeid som veileder og konsulent, jobber jeg også som foreleser og veileder ved Høyskolen Kristiania på institutt for ledelse og organisasjon. 

 

Jeg opptatt av hva som faktisk skaper resultater for mennesker. Jeg tilbyr workshops, foredrag, 1:1 veiledning og kurs for både bedrifter og enkeltpersoner. Workshopen "Fra autopilot til bevisst selvledelse" er spesielt utviklet for bedrifter som ønsker å hjelpe sine ansatte med å utvikle sterke selvledelsesferdigheter. For enkeltpersoner som føler seg fastlåst i karrieren, tilbyr jeg veiledning og kurs i karriereskifte, samt veiledning i selvledelse og coaching for å oppnå en bedre balanse mellom jobb og fritid. Mitt mål er å hjelpe mennesker med å få en dypere forståelse av sine tanker og følelser, og utvikle en bevissthet som gjør at de kan utnytte sitt fulle potensiale og leve det livet de ønsker.

Utdanning:

Jeg har en master i Business Psychology fra University of Hertfordshire (UK) og en bachelor i HR og Ledelse fra Høyskolen Kristiania. Jeg er også sertifisert NLP Practitioner Coach. Nevro Lingvistisk Programmering (NLP) er en psykologisk tilnærming som fokuserer på hvordan hjernen fungerer og hvordan vi kan utnytte våre beste ressurser.

Energisk og målrettet

Mina hjalp meg med å sette ord på min visjon, med målsetting, planlegging/struktur og vi jobbet mye med mindset i våre møter. Mina hjalp meg med å finne tilbake til gnisten, som i første omgang fikk meg til å starte for meg selv. Hennes energiske og målrettede vesen er smittende. Jeg anbefaler MinaTjelle på det sterkeste.

- Sarah Jane H Egeland

La oss samarbeide!

bottom of page